Velkommen til UBSBOLIG

UBSBOLIG A/S (UBSBOLIG) er et administrationsselskab, der administrerer alle typer kollegier og almene boliger:

• almene ungdomsboliger
• selvejende kollegier
• fondskollegier
• studieboliger ejet af en privat investor
• støttede private kollegier
• ældre- og plejeboliger for boligorganisationer og kommuner
• almene boligorganisationer
• boligejendomme (investeringsejendomme)  

Vi administrerer cirka 5.000 enheder, hvoraf de fleste er studieboliger (kollegier, ungdomsboliger etc.), og vi er repræsenteret i mere end 10 kommuner - med flest boliger beliggende i København og Roskilde.

Vi administrerer to indstillingsudvalg – CIU (CentralIndstillingsUdvalget) og RIU-Roskilde (RegionalIndstillingsUdvalget), der tilsammen indstiller til over 7.000 boliger.

Vi er p.t.18 engagerede medarbejdere på kontoret i Indre By og 47 inspektører/viceværter og medhjælpere ude på ejendommene. På kontoret er vi organiseret i afdelinger: regnskab, administration, projektledelse og indstilling. Alle afdelinger har en chef, der er uddannet indenfor området og med lang og stor erfaring. To ledende medarbejdere er uddannet Cand. Jur.

Hvad enten du er beboer, bestyrelsesmedlem eller en potentiel kunde på jagt efter en god administrator, håber vi, du vil finde vores hjemmeside interessant.

Er du beboer, kan du finde relevante oplysninger under menupunktet ’din’ ejendom.

Er du bestyrelsesmedlem, kan du finde relevante oplysninger under ’din’ ejendom, men også andre steder på hjemmesiden. Brug søgefeltet til venstre.

Ris og ros og gode forslag modtages også gerne på info@ubsbolig.dk.

I forbindelse med den offentlige høring af studielivspolitikken, som løber fra den 25. september 2019 til den 24. oktober 2019, afholder Københavns Kommune et velkomstarrangement på Københavns Rådhus med overborgmester Frank Jensen som vært. Læs mere om arrangementet og tilmelding her.
 

Nordbro - Tårn lejligheder

FAQ

Reservationsskema

Husorden

Der kan ikke reserveres boliger via denne side fra fredag kl. 12 til mandag kl. 12 grundet åbenthus arrangement om søndagen.

Webdesign and CMS by MBJ