Borgmestervangen

Danica Pension har nu opført de første 91 studieboliger på Borgmestervangen på Nørrebro fordelt på to blokke.

Når hele byggeriet står færdigt primo 2019, vil der i alt være 122 familieboliger og 388 studieboliger.

På siden her har du mulighed for at skrive dig op til en af de første 91 kollegieboliger, som er klar til indflytning ved årsskiftet 2017.

Vi gør opmærksom på, at der ikke er tale om en venteliste, men kun til førstegangsudlejningen af disse 91 kollegieboliger.

Boligerne vil blive udlejet til studerende, som enten er SU-berettigede, elever eller lærlinge, som har mere end et år tilbage af deres uddannelse og ikke er fyldt 35 år på opskrivningstidspunktet.

Der er fortin for kunder i Danica Pension til halvdelen af de 91 lejligheder, enten kan lejer selv være kunde eller lejers forældre kan være kunde.

For at have fortrinsret til en bolig skal der være et kundeforhold med Danica Pension på minimum 25.000 kr. i årlig præmie til opsparing. Til verifikation af dette kundeforhold udveksler UBSBOLIG A/S og Danica Pension løbende oplysninger.

Hvis du ønsker at blive skrevet op til en af de første boliger, kan du klikke på opskrivningslinket til højre, og udfylde blanketten. Husk at hvis du selv eller dine forældre er kunde hos Danica Pension, skal du oplyse policenummeret samt navnet på indehaveren af policen.

Boligerne vil blive udlejet efter først til mølleprincippet til de ansøgere der opfylder kriterierne, dog er der et fortrin for halvdelen af boligerne, hvis man samtidig enten selv eller ens forældre er kunde hos Danica Pension.

Boligerne er beregnet til en person, det er kun i boligtypen Hh1 der må bo to personer.

Der må ikke holdes husdyr i ejendommen.

Til højre kan du finde billedeksempler af fælleslokaler og henholdsvis 1 og 2 rums boliger, en prisoversigt for de forskellige boligtyper, der findes i de 2 første blokke, samt plantegninger for hver enkelt type.

Hvis du vælger at ansøge, så skriv dig endelig kun op til de lejeniveauer og boligtyper du kunne tænke dig at leje.

Vi håber sammen med Danica at kunne byde dig velkommen til Borgmestervangen medio december 2017.