Cookie- og privatlivspolitik

XLukket for personlig og telefonisk henvendelsePå grund af Corona-virussen holder UBSBOLIG indtil videre lukket for personlig og telefonisk henvendelse. Du kan stadig kontakte os per e-mail.

Introduktion til cookies

Cookies er en tekstfil, som gemmes med det formål at genkende din computer, tablet eller mobil, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx virus.

Cookies på denne hjemmeside

Når du besøger denne hjemmeside (www.ubsbolig.dk), indsamler vi oplysninger om din computer, tablet eller mobil med henblik på udarbejdelse af statistik over brugen af hjemmesiden. I den forbindelse sættes der cookies. Hvis du ikke ønsker, at disse cookies sættes, kan du fravælge dem ved kun at tillade nødvendige cookies på hjemmesiden (via knappen i banneret nederst på siderne).

Du kan derudover vælge helt at blokere alle cookies gennem dine browser-indstillinger (se vejledning), men du risikerer, at hjemmesiden efterfølgende ikke fungerer optimalt.

Hjemmesiden indeholder cookies fra følgende tredjeparter:

  • Google Analytics

Personoplysninger

Generelt

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobil, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse m.m. Det vil være i forbindelse med brug af de formularer, der ligger til online indtastning på hjemmesiden.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, det er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af hjemmesiden (dog ikke data indtastet i formularer), geografiske placering, køn og alderssegment m.v. kan videregives til Google i det omfang, at du er logget på din Google-konto.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: persondata@ubsbolig.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Hjemmeside ejes og publiceres af:

UBSBOLIG A/S
Jernbanegade 4, 4.
DK-1608 København V

info@ubsbolig.dk