Nordbro

Nordbro

Borgmestervangen 5 - 31, 2200 København N
XÅbningstiderUBSBOLIG A/S holder lukket for personlig henvendelse. Der er åben for telefonisk henvendelse mandag, tirsdag, torsdag og fredag fra kl. 10 til 12. Du kan finde kontaktinfo på netop din administrator i højre side.

Sådan ansøger du

Du kan søge om bolig i Nordbro gennem CIU. Du kan evt. ringe til dem på 33 11 64 44 i deres åbningstid. Inden du ringer, bedes du have lavet en ansøgning på hjemmesiden.

Har du oprettet en ansøgning hos CIU og har et kundeforhold med Danica Pension skal du verificere kundeforholdet ved at udflyde denne formular 

Plantegninger over de forskellige typer af studieboliger kan du se her (H1-4, Hh1, P1-3, P5-7, Ph1), her (nr. 13 og 17 1. sal), her (nr. 23), her (P4) og her (samtlige typer, herunder P4, PH2 og tårnet), og du kan se en oversigt over hvilken type og størrelse de enkelte adresser har her.

Studielejligheder. Fællesskab og meget mere

Nordbro er opført af  Danica Pension.

Hele byggeriet stod færdigt medio 2019, og der er i alt 388 studielejligheder og 122 2-, 3- og 4-værelses lejligheder, der både er egnet som familieboliger eller bofællesskaber med fx 2-3 studerende.

Nordbro er skabt til udsigt og indblik. Her er plads til puls og pauser. Det er her, du både fordyber dig i studiet og bygger broer for livet.

Nordbro er lige her, hvor Nørrebro ender og begynder

Nordbro ligger på Borgmestervangen, som er en sidegade til Mimersgade på Nørrebro, få minutters gang fra Nørrebrogade, Nørrebro Station og den kommende Metro.

Der ligger en stor Netto i stueetagen af byggeriet og en Føtex lige rundt om hjørnet på Mimersgade.

Nyd byen og fællesskabet i en privat taghave

Nordbro består af 6 huse på mellem 6 og 7 etager og et smukt og karakterfuldt tårn med 29 etagers boliger. Bebyggelsens forskellige huse bindes sammen af en grøn gårdhave for Nordbros beboere i 1. etages højde. Fra den hyggelige taghave har alle beboere adgang til et fælleshus med bar.

Gårdhaven fungerer som en privat gård – blot i 1. sals højde – for beboerne og deres gæster. Gårdhaven er tænkt som en forlængelse af boligerne, hvor venner kan mødes, og man kan finde et roligt sted til afslapning og læsning i solen. Her plads til at være sammen, op plads til at være sig selv. Samtidig fungerer området også som et spændende landskab, hvorfra man kan kigge ud over det pulserende Nørrebro.

Studieboliger og delelejligheder med fantastiske faciliteter

I de 6 punkthuse, hvor hovedparten af studielejlighederne er placeret, findes der mellem 44 og 57 lejligheder i forskellige størrelser fra 1 til 3 værelser, hvor et fælles opholdsrum med køkken er centreret omkring opgangen på hver etage. Alle lejligheder har entré, bad, lille køkken, depotrum (i selve boligen), opholdsrum og enten altan eller fransk altan. Og alle lejligheder er berettiget til boligstøtte.

Der er kablet net i lejlighederne og Wi-Fi på fællesområderne indendørs.

Udsigt til alle

Nordbros tårn er knap 100 meter højt og er dermed et af de højeste offentligt tilgængelige udkigspunkter i byen, og et nyt varemærke for bydelen Nørrebro.

Se plantegninger for tårnet her:

1. sal

2., 4., 6. og 8. sal

3., 5. og 7. sal

10., 12., 14. og 16. sal

11., 13., 15., og 17. sal

18., 20., 22., 24., 26. og 28. sal

19., 21., 23., 25. og 27. sal

Priser og praktik

Vand: Afregnes efter måler (Casi) - forbrugsregnskabsår 1/1 til 31/12
Varme: Afregnes efter måler (Casi) - forbrugsregnskabsår 1/1 til 31/12
El: Afregnes efter måler (Casi) - forbrugsregnskabsår 1/1 til 31/12
Antenne: Lejer skal selv indgå aftale med antenneleverandør
Internet: Opkræves særskilt sammen med huslejen
Depositum: 3 måneders netto husleje
Forudbetalt leje: 1 måned

Internet leveres af Dansk Kabel TV. Læs mere her

I højremenuen vil du kunne finde en lang række relevante dokumenter, herunder den gældende husorden.

Man kan iøvrigt læse mere om kollegiet på deres hjemmeside her

Ejendommens kontaktpersoner

Driftsleder: Stina Hald
Driftslederen kan svare på spørgsmål om den daglige pasning og vedligeholdelse af ejendommen og de tekniske installationer, fx fejl- og mangler i boligen, vedligeholdelse, affaldssortering mv.

Ejendomsadministrator Signe Frederiksen
Ejendomsadministratoren kan svare på spørgsmål om betaling af leje, studiedokumentation, a conto varme, varmeregnskab mv.

Kontaktpersoner 
Ejendomskontoret
Stina Hald
Træffetid 
Hverdage 8:00 - 11:00
Telefon 
30732928
Husorden 
Husorden
Beboermappe
WiFi guide